NLLGG-bijeenkomst: Software Freedom Day

Datum: zaterdag 15 september, 2018

Wij <3 vrije software! En daarom houden we jaarlijks Software Freedom Day. Op 15 september is het weer zo ver. Op onze bijeenkomst is er aandacht voor verschillende open source software.

OPROEP: neem jouw laptop mee en laat aan anderen zien wat jouw favoriete open source software is en wat je er meer doet. Laat het ons weten als je dit wilt gaan doen, mail even naar progcie@nllgg.nl.

In de komende maanden zullen we updates plaatsen over het programma.

Linux-spreekuur

Standaard houden we het Linux-spreekuur in de aula. Het is bedoeld voor iedereen die een probleem heeft en daar graag iemand anders naar laat kijken. Wij zorgen voor toetsenborden, muizen en monitoren; andere zaken moet je zelf mee nemen. Er zijn altijd mensen te vinden die je willen helpen. Aanmelden is niet verplicht, maar als je van te voren laat weten dat je komt, kunnen we daar extra rekening mee houden. Stuur even een mailtje naar progcie@nllgg.nl

Community's

Elke keer komen community's naar onze bijeenkomsten. Deze keer zullen onder meer LibreOffice en de FSFE aanwezig zijn.

Koffie, thee en broodjes

Vanaf dat we de deuren openen om 10:00, staat er koffie en thee voor je klaar. De koffie en de thee zijn gratis. Om 13:00 is het lunchtijd en zijn er broodjes te koop voor €1,50.

Kortom, komt allen - toegang is geheel gratis. We zien je graag op 15 september aanstaande!

Schema

Op dit moment is het schema nog onduidelijk. Zodra deze (gedeeltelijk) bekend is, zullen we het zo snel mogelijk publiceren.