Landelijke bijeenkomst maart 2019

Datum: zaterdag 16 maart, 2019

Maart, de lente komt er eindelijk aan! De winter schudden we van ons af en komen daarom op 16 maart samen. Met wat we nu in de pijplijn hebben zitten, verwachten we weer volle zalen te trekken. En daar kan jij bij zijn!

De jaarlijkse ALV staat vandaag te gebeuren, we nemen met jullie het jaarverslag door en hebben het over een aantal andere zaken. We zijn bezig met een plan voor de toekomst. Proberen samen een visie te formuleren. De koers die we uitzetten.

Na deze officiële aangelegenheid, hebben we natuurlijk een aantal sessies voor jou in petto, check het schema hieronder voor meer details.

Linux spreekuur

Het Linux-spreekuur zal plaatsvinden in de aula; daar zijn altijd mensen te vinden die je willen helpen. Wij zorgen voor randapparatuur, die hoef je dus niet zelf mee te nemen. Aanmelden is niet verplicht, maar als je van te voren laat weten dat je komt, kunnen we daar extra rekening mee houden. Stuur daarvoor even een mailtje naar progcie@nllgg.nl

Community's

Community's zijn groepen mensen die gezamenlijk bezig zijn met een bepaald softwarepakket of Linux-distributie. De NLLGG geeft deze groepen graag een plek om te verbinden, anderen te helpen of te introduceren met waar ze mee bezig zijn. Deze keer zullen onder meer LibreOffice, Debian en de FSFE aanwezig zijn.

Koffie, thee en broodjes

Vanaf dat we de deuren openen om 10:00, staat er koffie en thee voor je klaar. Om 13:00 is het lunchtijd en zijn er broodjes te koop voor €1,50.

Kortom, komt allen - toegang is geheel gratis. We zien je graag op 16 maart aanstaande!

Schema

Op dit moment is het schema nog onduidelijk. Zodra deze (gedeeltelijk) bekend is, zullen we het zo snel mogelijk publiceren.