Evenementen

Op deze pagina proberen wij zo veel mogelijk open source gerelateerde evenementen, voornamelijk die in Nederland en België plaats vinden, te verzamelen. Mocht je een evenement missen, geef het dan door: hoe meer, hoe beter! In de toekomst willen we het mogelijk maken om dit via een formulier te doen voor ieders gemak (heb jij Drupal-ervaring en goede suggesties hiervoor, horen we dat ook graag).

21 april 2018: Open Source Event Tilburg
Locatie: Bibliotheek Tilburg Centrum , Tilburg (NL) | Registratie vereist: Nee

Aan de basis van veel nieuwe (digitale) ontwikkelingen ligt het belangeloos delen van kennis en technieken. Het begrip Open Source verwijst daarnaar.

Steeds meer makers, wetenschappers en software-ontwikkelaars delen hun kennis en ervaringen met en voor iedereen. Met als doel hun product/toepassing of uitvinding constant te verbeteren en op maat te maken. Tijdens het Open Source Event op 21 april 2018 kan je komen ontdekken en beleven hoe Open Source ook jouw toekomst vorm geeft. En dat is op meer gebieden dan je zou denken!

21 april 2018: LOADays
Locatie: Don Bosco werken én leren , Wilrijk (BE) | Registratie vereist: Ja

Linux Open Admin Days is terug!

05 mei 2018: Linux Presentation Day
Locatie: Leeszaal Rotterdam West , Rotterdam (NL) | Registratie vereist: Nee

Op zaterdag 5 mei is er weer Linux Presentation Day in Leeszaal Rotterdam West. Tijdens dit evenement kun je zelf aan de slag met Linux, op onze computers of op je eigen laptop.

Locatie: Van der Valk-hotel Utrecht , Utrecht (NL) | Registratie vereist: Ja

Ook deze NLUUG-conferentie is het weer gelukt om een hoogwaardig programma in elkaar te zetten. Door de uitbreiding van de conferentiecommissie met twee nieuwe leden hebben we deze keer wat extra presentaties in het teken van BSD en security kunnen vastleggen.

26 mei 2018: Mei-bijeenkomst NLLGG
Locatie: Kranenburg Praktijkonderwijs , Utrecht (NL) | Registratie vereist: Nee

Kennis uit wisselen, nieuwe projecten bespreken, knutselen met hardware, problemen oplossen. Het kan allemaal, geheel op open source wijze, tijdens de bijeenkomsten van de Nederlandse Linux Gebruikers Groep. Wij faciliteren stroom, netwerk, koffie en thee: allemaal gratis. Kom ook en doe mee!

15 september 2018: NLLGG-bijeenkomst september
Locatie: Kranenburg Praktijkonderwijs , Utrecht (NL) | Registratie vereist: Nee

De NLLGG-bijeenkomst in september staat jaarlijks in het teken van Software Freedom Day. Op deze dag wordt het bestaan van vrije software gevierd. Dit gebeurt op internationaal niveau; op een hondertal locaties over de hele wereld wordt er iets gevierd. Zo ook in Utrecht bij de Nederlandse Linux Gebruikers Groep. Meer weten? Klik dan op bovenstaande link.