Evenementen

Op deze pagina proberen wij zo veel mogelijk open source gerelateerde evenementen, voornamelijk die in Nederland en België plaats vinden, te verzamelen. Mocht je een evenement missen, geef het dan door: hoe meer, hoe beter! In de toekomst willen we het mogelijk maken om dit via een formulier te doen voor ieders gemak (heb jij Drupal-ervaring en goede suggesties hiervoor, horen we dat ook graag).

25 mei 2019: Linux Presentation Day
Locatie: Leeszaal Rotterdam West , Rotterdam (NL) | Registratie vereist: Nee

Op 25 mei is er weer Linux Presentation Day in Rotterdam. Zou dit evenement opgenomen kunnen worden in de evenementenkalender op de NLLGG website?

Linux Presentation Day is een gratis evenement waar iedereen kennis kan maken met GNU/Linux. Leer, probeer, installeer. En win een Linux-computer!

Zaterdag 25 mei van 10 tot 16 uur (je kunt op elk moment binnenlopen)

Locatie: Knoflook , 's Hertogenbosch (NL) | Registratie vereist: Nee

Op woensdag 5 juni geeft Jeroen een presentatie over OpenBSD met als titel "Security in a hostile world". Jeroen noemt zich een security and privacy evangelist en hij gaat graag de dialoog aan. Constructief en met humor.

Aanmelding via Meetup of andere kanalen is niet nodig. Opkomst varieert van 5 tot 15 personen.

Aanvang 20.00 uur, vrije/gratis toegang

21 september 2019: NLLGG's Software Freedom Day
Locatie: Kranenburg Praktijkonderwijs , Utrecht (NL) | Registratie vereist: Nee

September, de maand voor Software Freedom Day. Tijdens deze bijeenkomst willen we zo veel mogelijk verschillende aspecten van de voordelen van open source laten zien. Check de bijeenkomst-pagina voor het programma.