Accounts en ledenadministratie

Op dit moment is het slechts voor een handjevol mensen mogelijk om in te loggen op deze website. Accounts van de oude website zijn niet langer geldig. Er wordt nog gewerkt aan een manier om leden van de vereniging automatisch een account toe te kennen. Zodra het zo ver is, wordt ieder lid daar van op de hoogte gesteld.

Ledenadministratie

De website en ledenadministratie zijn twee verschillende onderdelen en dat willen we graag zo houden. Dat maakt dat we niet afhankelijk zijn van onze website. Om in te kunnen loggen sturen wij in elke nieuwsbrief een url mee die een persoonlijk gegenereerde key heeft. Met deze key kan je inloggen zonder een wachtwoord in te hoeven vullen. Zorg er daarom voor dat jouw e-mailadres ten alle tijden in onze ledenadministratie klopt!

Eenmaal ingelogged kan je alsnog een wachtwoord invullen en kan je daarna met je lidmaatschapsnummer en dat wachtwoord inloggen om je gegevens uptodate te houden.

Certificaat

De ledenadministratie hebben we met SSL beveiligd, maar het certificaat dat wij daarvoor gebruiken is gesigneerd door CAcert. Deze instantie is compleet community aangedreven en is daarom niet overal erkend. Dit kan er voor zorgen dat je een waarschuwing in jouw browser krijgt over dit certificaat. Ditzelfde certificaat wordt overigens ook gebruikt op onze wiki.