Landelijke bijeenkomst mei 2019

Datum: zaterdag 18 mei, 2019

De derde en tevens laatste bijeenkomst voor de zomervakantie! Op 18 mei zijn jullie allemaal welkom om je Linux-hart lustig er op los te laten slaan. En heb je een leuk idee? Stap je zelf op de zeepkist? Stuur anders even een e-mail naar progcie@nllgg.nl

Linux spreekuur

Het Linux spreekuur zal weer plaats vinden in de aula; daar zijn altijd mensen te vinden die je willen helpen. Aanmelden is niet verplicht, maar als je van te voren laat weten dat je komt, kunnen we daar extra rekening mee houden. Stuur ook daarvoor een e-mail naar progcie@nllgg.nl

Community's

Elke keer komen community's naar onze bijeenkomsten. Deze keer zullen onder meer LibreOffice, openSUSE en de FSFE aanwezig zijn.

Koffie, thee en broodjes

Vanaf dat we de deuren openen om 10:00, staat er koffie en thee voor je klaar. De koffie en de thee zijn gratis. Om 13:00 is het lunchtijd en zijn er broodjes te koop voor €1,50.

Kortom, komt allen - toegang is geheel gratis. We zien je graag op 18 mei aanstaande! Kan je niet, zet dan in ieder geval 21 september in je agenda voor de volgende. ;-)

Schema

Op dit moment is het schema nog onduidelijk. Zodra deze (gedeeltelijk) bekend is, zullen we het zo snel mogelijk publiceren.