Landelijke bijeenkomst november 2019

Datum: zaterdag 16 november, 2019

Ja, ja. Dit wordt alweer de laatste NLLGG bijeenkomst van 2019! De programmacommissie doet haar best om de pagina's van de bijeenkomsten bij te werken. Op dit moment is er nog weinig bekend. Kom dus vooral binnenkort weer eens op deze pagina kijken.

Een eigen track invullen?

We staan altijd open voor nieuwe onderwerpen en sprekers. Mail de programmacommissie met jouw aanmelding of eventuele vragen.

Linux spreekuur

Het Linux spreekuur zal weer plaats vinden in de aula; daar zijn altijd mensen te vinden die je willen helpen. Aanmelden is niet verplicht, maar als je van te voren laat weten dat je komt, kunnen we daar extra rekening mee houden. Stuur ook daarvoor een e-mail naar progcie@nllgg.nl

Community's

Elke keer komen community's naar onze bijeenkomsten. Deze keer zullen onder meer LibreOffice en de FSFE aanwezig zijn. Wil jij met je community aanwezig zijn, dat kan!

Koffie, thee en broodjes

Vanaf dat we de deuren openen om 10:00, staat er koffie en thee voor je klaar. De koffie en de thee zijn gratis. Om 13:00 is het lunchtijd en zijn er broodjes te koop voor €1,50.

Kortom, komt allen - de entree is geheel gratis. We zien je graag op 16 november aanstaande! Kan je niet, zet dan in ieder geval 18 januari in je agenda voor de volgende bijeenkomst. ;-)

Schema

Tijd Lezing Zaal
1200 Tim de Hoog
Over bloggen
Zaal 1
1200 Stefan Koopmanschap
Rancher: Software deployment
Zaal 2

Lezingen

Onderwerp: Over bloggen

Spreker:

Tim de Hoog

Biografie:

Samenvatting sessie:

Onderwerp: Rancher: Software deployment

Spreker:

Stefan Koopmanschap

Biografie:

Samenvatting sessie: