Landelijke bijeenkomst maart 2020

Datum: zaterdag 21 maart, 2020

In maart organiseren we weer een Landelijke bijeenkomst. En daar kan jij bij zijn!

De algemene ledenvergadering staat op de planning. We nemen met jullie het jaarverslag door en hebben het over een aantal andere zaken. Zoals je weet, zijn we bezig met een plan voor de toekomst. Opgeroepen door de vergadering proberen we een visie te formuleren. En bepalen we samen de koers die we uitzetten.

Na deze officiële aangelegenheid, hebben we natuurlijk een aantal sessies voor jou in petto. Anco Scholte ter Horst van Freedom internet is onder andere te gast. Omdat Windows 7 end of life is, besteden we aandacht aan hoe je het beste op Linux overstapt. En vorig jaar starte wij reeds met een aantal workshops. In maart zetten we dat door, bijvoorbeeld met deel ii van GIMP. En kijken we naar hoe je met Audacity een podcast maakt.

Zoals je ziet, nog lang niet alles is duidelijk. De programmacommissie is nog druk bezig om de bijeenkomst goed te vullen. En staat altijd open voor nieuwe onderwerpen en sprekers.

Linux spreekuur

Het Linux-spreekuur zal plaatsvinden in de aula; daar zijn altijd mensen te vinden die je willen helpen. Wij zorgen voor randapparatuur, die hoef je dus niet zelf mee te nemen. Aanmelden is niet verplicht, maar als je van te voren laat weten dat je komt, kunnen we daar extra rekening mee houden. Stuur daarvoor even een mailtje naar progcie@nllgg.nl

Community's

Community's zijn groepen mensen die gezamenlijk bezig zijn met een bepaald softwarepakket of Linux-distributie. De NLLGG geeft deze groepen graag een plek om te verbinden, anderen te helpen of te introduceren met waar ze mee bezig zijn. Deze keer zullen onder meer LibreOffice, Debian en de FSFE aanwezig zijn.

Koffie, thee en broodjes

Vanaf dat we de deuren openen om 10:00, staat er koffie en thee voor je klaar. Om 13:00 is het lunchtijd en zijn er broodjes te koop voor €1,50.

Kortom, komt allen - de entree is geheel gratis. We zien je graag op 21 maart aanstaande! Kan je niet, zet dan in ieder geval 16 mei in je agenda voor de volgende bijeenkomst. ;-)

Schema

Op dit moment is het schema nog onduidelijk. Zodra deze (gedeeltelijk) bekend is, zullen we het zo snel mogelijk publiceren.