Wij zijn op zoek naar een redactielid

afbeelding van rinus.loof

Sinds kort hebben we een ledenblad en komt deze maand alweer het derde nummer uit. Het ledenblad verschijnt vijf keer per jaar en biedt interessante artikelen over zaken die te maken hebben met Open Source en Open Standaarden en met het wel en wee van onze vereniging. Het ledenblad wordt opgemaakt in het Open Source pakket Scribus en als PDF per email verspreid onder al onze leden en andere stakeholders.

Op dit moment houden drie man zich actief en met veel plezier bezig met het verzamelen van kopij en het opmaken van het blad. Het blijkt dat het net iets teveel is voor drie man. Daarom zijn wij op zoek naar versterking van onze redactiecommissie.

Het werk bestaat uit redigeren van stukken, het nabellen van kopij, en het inbrengen van goede ideeën om ons ledenblad naar een hoger niveau te tillen.

Heb je affiniteit met communicatie, Nederlands en/of opmaak, meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek met de redactiecommissie op redactie@nllgg.nl.

Tags: 

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <p> <br> <h2> <h3> <h4> <em> <strong> <del> <cite> <blockquote> <pre> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.