Zomerborrel 2016

Op 18 juni vieren we ons 20-jarig jubileum tijdens de jaarlijkse zomerborrel. Op deze speciale dag hebben we een prachtprogramma voor onze leden in petto. Samen met Arjen Kamphuis, Brenno de Winter (BigWobber), Hans de Raad (OpenNovations), Lennart Huizing & Ahmed Aarad (Stichting Open Source & Overheid), richten we de sessies op het gebruik van open source software bij de overheid.

Programma

Als lid ben je vanaf 12:00 van harte welkom op onze vaste locatie aan de Tamboersdijk 9 in Utrecht. Tijdens de middag hebben we een aantal sessies in de centrale hal, met tussendoor de gelegenheid om met sprekers en elkaar van gedachten te wisselen. Om de kelen gesmeerd en de buiken gevuld te houden, zorgen we voor drinken en lichte versnaperingen gedurende de hele dag. Het programma ziet er als volgt uit:

Tijd
12:00 Inloop
13:00 Hoe doorbreek je leveranciersafhankelijkheid?
Lennart Huizing en Ahmed Aarad
14:00 Open source en overheid: van martelgang tot succesverhaal
Brenno de Winter
15:00 Hoe kunnen open source projecten zich laten "inkopen" door bedrijven en overheden?
Hans de Raad
16:00 Free Software, free society. 'De andere IT van een ander Nederland'
Arjen Kamphuis
17:30 Diner
Een uitgebreid Indonesisch buffet
19:30 Opruimen
De afwas hoef je niet te doen, wel hopen we dat jullie helpen met het opruimen
en het gezellig afsluiten van de dag om 20:00.

Diner

Voor het diner is dit jaar gekozen voor een uitgebreid Indonesisch buffet. Uiteraard worden de standaard gerechten zoals Nasi, Bami en Babi Pangang geserveerd. Daarnaast is ook rekening gehouden met vegetarische voorkeuren met gerechten zoals Sajor Lodeh (gestoofde groente met kokos) en Gado Gado (groente in pindasaus).

Ook de vlees en vis liefhebbers zullen niets tekort komen met gerechten zoals Daging Smoor & Daging Roedjak (2 soorten gesmoord rundvlees), Garnalen in Santen-kerrysaus en Gebakken garnalen met gekruide sojasaus.

Inschrijfformulier

Om te weten hoeveel we moeten inslaan om iedereen te voorzien in eten en drinken, vragen we hieronder om je vóór 12 juni 15 juni in te schrijven. Je mag je familie of introducees mee nemen. Als hoofdpersoon moet je wel lid zijn, of als je dat nog niet bent: gewoon even worden! ;-)