Nieuw jaar, nieuwe agenda!

Het nieuwe jaar is begonnen! En dat betekent dat de Nederlandse Linux Gebruikers Groep 20 jaar bestaat! In dit lustrum-jaar zullen we op verschillende momenten stil staan bij dit heugelijke feit. Later daar meer over. ;-)

Ook in 2016 gaan we weer voor een goede opkomst bij de bijeenkomsten. Deze zijn weer gepland op de derde zaterdag van de oneven maanden; 16 januari, 19 maart, 21 mei, 17 september (Software Freedom Day) en 19 november (deze is nog even onder voorbehoud). Vanwege de zomervakantie slaan we juli over, maar hebben we wel een zomerborrel voor de leden op 18 juni.

Zet deze dagen dus in je agenda en kijk op de website voor het programma. Via onze website houden we je zo veel mogelijk op de hoogte van de programma's. De programmacommissie doet haar best om deze zo vaak en goed mogelijk bij te werken met de laatste ontwikkelingen.

Voor onze bijeenkomsten zijn we altijd op zoek naar (nieuwe) sprekers. Lees onze uitnodiging voor abstract maar eens door. Ook zijn de vele community's van harte welkom om langs te komen.

Tags: 

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <p> <br> <h2> <h3> <h4> <em> <strong> <del> <cite> <blockquote> <pre> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.