Yo NLLGG, zijn er nog updates?

Euh ja, natuurlijk zijn er updates. We zijn alleen een beetje vergeten om die hier op de site te plaatsen. Foutje, bedankt! Onze focus voor externe communicatie heeft vooral bij social media gelegen. Dus als je ons op Twitter of Facebook gevolgd hebt, heb je nog wat mee gekregen. Wil je écht weten wat er zoal gebeurt bij de NLLGG, moet je gewoon lid worden. ;) Leden krijgen (bijna) elke maand een nieuwsbrief in hun e-mail.

Tijdens de bijeenkomsten valt het meeste te beleven. Elke keer is het een gezellige aangelegenheid. Niet alleen door de sessies wordt er aan kennis-overdracht gedaan, ook in de algemene zaal doen mensen dat onderling. Sinds enige tijd hebben we een Linux-inloop, waar mensen met vragen of problemen geholpen worden door anderen. En wil je een demonstratie van het één of ander, is er altijd iemand die het je wil laten zien.

De volgende bijeenkomst is op 26 mei. Kom langs! We zitten in het schoolgebouw van Kranenburg Praktijkonderwijs, aan Tamboersdijk 9 in Utrecht. Proberen wij in het vervolg weer wat vaker een nieuwsberichtje te plaatsen.

Heb je vragen of opmerkingen, neem gerust contact op.

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <p> <br> <h2> <h3> <h4> <em> <strong> <del> <cite> <blockquote> <pre> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.