De bijeenkomsten in 2020

afbeelding van rinus.loof

Het is de derde week van januari en dus gaan we zaterdag weer los! Op 18 januari is de eerste bijeenkomst van 2020 een feit. Een gevarieerd programma staat voor je klaar. Vanaf 10:00 ben je welkom op onze vaste stek aan de Tamboersdijk 9 in Utrecht.

Mocht je aanstaande zaterdag nou niet kunnen, niet getreurd. Er komen er dit jaar nog vier en wel op 21 maart 16 mei, 19 september en 21 november. Elke bijeenkomst is gratis te bezoeken, ook als je geen lid bent.

Wat kan je verwachten op een bijeenkomst?

We zijn een zeer informele club en we delen graag met elkaar informatie en ervaringen. Er is een "spreekuur", waar je terecht kan als je een probleem of vraagstuk hebt met/over het een of ander (zo lang het maar over open source gaat, we zijn geen belastingadviseursūüėČ). In het programma vind je meerdere sessies. In die sessies worden presentaties of workshops gehouden. De een is heel technisch, een ander juist voor iemand die net met Linux begonnen is of soms een stukje theorie. Voor ieder wat wils dus. Je kan er ook voor kiezen om een sessie over te slaan, dan is er in de algemene zaal ruimte om ergens mee te knutselen of gewoon even te netwerken met anderen. Ook zijn daar meestal verschillende community's aanwezig, die maar al te graag vertellen of brainstormen over hun project.

Ik wil zelf een keertje spreken of met mijn community komen

Dat kan! We verwelkomen iedereen die een bijdrage wil doen aan het leuk maken van onze bijeenkomsten. We hebben speciale pagina's opgetuigd voor sprekers en community's.

Tags: 

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <p> <br> <h2> <h3> <h4> <em> <strong> <del> <cite> <blockquote> <pre> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.