Komende bijeenkomsten en T-DOSE

Op 15 september vieren we het jaarlijkse Software Freedom Day. De progcie heeft haar best gedaan om het programma zo breed mogelijk te maken. Zo doet onze eigen Marco een sessie over beginnen met de desktop en komt Jeroen Baten praten over (het draaien van eigen) mainframes. Verder nog sessies over onder andere Saltstack en LibreOffice.

En als je Linux wilt leren installeren? Neem dan de computer mee. En een USB-stick om 'm te starten. Dan helpt Pieter Suurmond je op weg.

Voor deze dag zouden we het erg leuk vinden als leden zelf demonstraties komen geven van een stukje vrije software dat je veel gebruikt. We vragen je daarvoor even een e-mail te sturen naar progcie@nllgg.nl.

Landelijke bijeenkomst 17 november

Dit jaar houden we onze november-bijeenkomst gewoon op onze eigen locatie op de Tamboersdijk in Utrecht. Deze bijeenkomst heeft de programmacommissie een DevOps workshop in de planning.

T-DOSE 11 mei, 2019

T-DOSE zal dit jaar op 1 dag plaats vinden, namelijk 24 november. Het zal gehouden worden op de gebruikelijke locatie aan de Rachelsmolen in Eindhoven. De NLLGG zal er aanwezig zijn met een stand.

Ben jij of ken jij iemand die een interessante presentatie kan & wil houden, op dit moment loopt de 'Call-for-Papers' nog.

Update:

het evenement is verplaatst naar 11 mei 2019

Tags: 

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <p> <br> <h2> <h3> <h4> <em> <strong> <del> <cite> <blockquote> <pre> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.